Back to All Events

Konsert - PÅ LIVET LØS: OM Å VÅGE Å VOKSE

PÅ LIVET LØS: OM Å VÅGE Å VOKSE

Konsert v/ Litteraturhuset Fredrikstad
Onsdag 29. april
Klokken : 19:00 - 20:30

Pris: 100 ,-
Sal: Thygesen 
Arrangør: U3

En tonesatt poetisk seanse om å bevege seg fra mørke til lys. En audiovisuell forestilling/konsert hvor dikt av Bertolt Brecht, Finn Carling, Rolf Jacobsen, Inger Hagerup, tonesatt med elementer fra jazz, vise og pop av Asgeir Midthjell.

Brukere fra U3-senteret leser tekster som introduserer sangene og lager en rød tråd. De leser også noen egne dikt fra boken ”Vekst”, som U3-senteret gav ut høsten 2014. Den består av tekster og bilder laget av senterets brukere, og har møtt stor anerkjennelse for sitt talende budskap og høye kunstneriske nivå. (Midthjell har vært prosjektleder for boken og kunstlærer for mange av brukerne). Bilder fra boken blir projisert på skjerm under forstillingen. Et eventuelt overskudd av forestillingen vil gå til U3-klubben, som støtter turer og kulturaktiviteter for brukere av U3-senteret: dag- og aktivitetssenter for psykisk helse i Fredrikstad.

Medvirkende: Desierée Ulvestad-Grandahl: sang, Asgeir Midthjell: piano og sang, Anders Sjøgreen Faale: gitar, Kristian Olav Torp: bass og Jens Fladeby: trommer,

Asgeir Midthjell er mest kjent i Fredrikstad som billedkunstner, men var i unge år aktiv som musiker og komponist. Han har holdt da blant annet flere konserter på Club 7 med egen jazzrock-gruppe. Etter flere tiårs pause, er han nå igjen aktiv som komponist/musiker.

Billetter til forestillingen selges i døren.

Før og etter forstilling kan boken VEKST kjøpes for kun kr. 150.- (ord. pris: kr. 200.-)