Back to All Events

KJELL-AKSEL ROCKER (RIKSTEATRET) - Brygga Kultursal, Halden

KJELL-AKSEL ROCKER (RIKSTEATRET) - Brygga Kultursal, Halden

søndag 26. april 2015
Klokka: 17:00

Brygga Kultursal,
Tollbod gt 4-6 1767 HALDEN

Pris: 190 ,-
Billetter kan kjøpes via Billettservice HER.

En snauklippet rockemusikal for de aller minste. 

Se mer på Facebook-arrangementet HER.

Sauen Kjell-Aksel spiller i band og drømmer om å bli popstjerne. Sammen med katten Arild og kalven Matros har Kjell Aksel sitt eget band, Animal Farm. De øver i bakgården til Fru Fredriksen og lar det rocke av låter som Bæ, Bæ lille lam og Dyrene i Afrika. 

En dag blir Kjell-Aksel hodestups forelsket i det nydelige jente-lammet Iselin. Men hva skjer når mor Krøll-Lisa tvinger ham til å gå til frisøren og klippe av den lange ullen, som han aldri i livet skulle klippe? Vil Iselin kjenne ham igjen og synes han er like kjekk? 

Riksteatret lager en liten rockemusikal for de aller minste basert på en barnebok fra Cecilie Enger, som også er kjent for romanen Mors gaver. Regien er ved Stein Winge. Ideen og konseptet er ved Christine Stoesen, som har vært en drivkraft for Riksteatrets satsing på dukketeater. Hun har medvirket i mange av Riksteatrets barneteatersuksesser, som Karius og Baktus og Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans. 

Passer for barn fra 3 år. 
Spilletid: 35 minutter (ingen pause). 

Opplev mer 
Vi lærer deg å lage din egen Kjell-Aksel-dukke med ting du har hjemme. Bli igjen i foajeen etter forestillingen, så får du se!