Back to All Events

MARKY RAMONE'S BLITZKRIEG + SEX TOOLS - Brygga Kultursal, Halden


MARKY RAMONE'S BLITZKRIEG + SEX TOOLS
Mer info på Facebook-arrangementet HER.

25. april
klokken 21:00
Aldersgrense 18+

Ståkonsert

Pris ordinær billett: 350 ,-
Meet & Greet: 605 ,-

Billetter kan kjøpes via Billettservice HER.

Brygga Kultursal Halden:
Tollbodgaten 4-6, 1767 Halden

Marky Ramone og bandet hans The Blitzkrieg inkluderer Norge på deres kommende verdensturne i 2015 og ikonet med bandet hans gjør etter ren RAMONES oppskrift RAMONES klassikere LIVE og intens i en 90 minutter lang konsert publikum ALDRI kommer til å glemme! 

Marky Ramone: 
Marky Ramone er best kjent for de 15 årene han tilbrakte i legendariske The Ramones. 

I 1976 ble Marky introdusert for Richard Hell. Sammen med Bob Quine og Ivan Julian, dannet de Richard Hell & The Voidoids. Bandet ga ut sitt banebrytende debutalbum i 1977 på Sire Records, med tittelen "Blank Generation". Og kort tid etter The Voidoids historiske turné i Storbritannia med The Clash, fant Marky seg i baren på nå legendariske CBGBs i New York med Dee Dee Ramone. Der spurte Dee Dee om han kunne være interessert i å bli med i The Ramones. Resten er et stort stykket velkjent historie!. 

The Ramones ble enige om å kaste inn årene i 1996. Marky hadde da spilt sammen med bandet i 15 år, vært med på 1700 show og mer enn 15 utgivelser. 

I 2001 ble Marky sammen med sine tidligere bandmedlemmer (Johnny, Dee Dee og Tommy) innlemmet i Rock 'N' Roll Hall of Fame. Samme år presenterte U2's Bono dem med utmerkelsen MTV's Lifetime Achievement Award. 

I februar 2011 mottok The Ramones samme anerkjennelsen, men denne gangen i form av en Grammy-pris. Det var punk pionerenes aller første Grammy. 

Med ingen tegn til å bremse ned, fortsetter Marky å reise rundt i verden med bandet sitt, Marky Ramone's Blitzkrieg å gjøre imponerende 42 låter lange Ramones konserter. 

Marky er også for tiden inne i sitt åttende år som D.J. på Sirius / XM Satellite Radio som vert for "Marky Ramone's Punk Rock Blitzkrieg". Han har også dukket opp på flere TV-programmer, inkludert The Simpsons, Anthony Bourdain, No Reservations og ZRock. 

Support: 
Sex Tools er et lokalt Sex Pistols tribute-band fra Halden. Bandet består av Thomas Eriksen (Mork), Stig Buckholm (Gringo Bandido), Daniel Pedersen og Magnus Stefansson. Gutta har spilt sammen siden 2010 og startet egentlig opp som et "one night only"-band for å spille på Julerocken på Feelgood. I etterkant har de gjort flere gigs i både Halden, Jevnaker, Oslo og et par i Sverige. Her får du et gjenhør med alle de klassiske Pistols-låtene, som feks. "God Save the Queen", "Pretty Vacant", "Holidays in the Sun" og "Anarchy in the U.K". Det meste av materialet er hentet fra legendariske Sex Pistols-albumet - "Never Mind the Bollocks - Here's the Sex Pistols". 

Sex Tools har også tidligere opptrådt sammen med Pistols-bassist Glen Matlock, hvor de gjorde låta "Pretty Vacant". 

Dette blir en kveld fullspekket med allsang og punkrockhits fra av to verdens mest legendariske punkrock-band!