Back to All Events

Konsert: GREATLAND - Litteraturhuset Fredrikstad

GREATLAND - Konsert

Lørdag 25. april
Klokken : 20:00 - 23:00

Pris: 250
Sal: Egalia
Arrangør: Greatland

Billetter kan kjøpes HER. 

Greatland er et band som består av fem medlemmer fra Østfold-regionen, alle med en lang musikkarriere bak seg. Publikum kan vente seg en spesiell og stemningsfull musikalsk opplevelse med et repertoar innen Electric Jazz & Soul. Musikken har referanse til artister som Diana Krall, Lizz Wright, Beady Belle, Beth Hart m.fl.

Bandet ble startet som en ramme rundt vokalist Hanna Gretland. Hanna er en fantastisk vokalist med en særpreget altstemme. Etter et møysommelig arbeid med å sette sammen en besetning som både kunne levere det riktige musikalske uttrykket og bidra til å forme og utvikle Greatland’s unike konsept, er de nå klare til å innta Litteraturhuset Fredrikstads store sal, Egalia, med sin debutkonsert.

Bandet består av: Hanna Gretland (vokal), Terje Severinsen (gitarer), Hans-Petter Vestby (piano/keyboards), Runar Wilhelm Henriksen (bass) og Bjørn Haugland (trommer)

www.greatland.no                                                                                                       www.facebook.com/greatland.public

Support ved gitarvirtous Ole Martin Huser-Olsen