Back to All Events

PUNKT Ø - Dora García. Finnegans Wake Reading/Performance

16. april
klokken 17:00


Galleri F 15 Alby gård, Jeløy, 1519 Moss, Norway

Se mer på Facebook-arrangementet HER. 
I forbindelse med Dora Garcías soloutstilling A LETTER FROM JOYCE TO IBSEN. THE INADEQUATE inviterer Garcìa publikum til å delta i en performance/lesesirkel; Finnegans wake reading, på Galleri F 15.

Den ledes av kunstneren, og er en unik konseptstudie av James Joyces litterære verden. Det eneste Dora Garcia ber deg som deltar om er å ta med et eksemplar av boken Finnegans wake. 
Velkommen!

(Merk at det også er mulig å delta søndag 19. april kl. 13.)

Kunstnerbiografi:
Dora García er en internasjonalt anerkjent kunstner. Hun representerte Spania på Venezia Biennalen i 2011 og deltok igjen i 2013 med et arbeid produsert gjennom støtte fra Price Prince Pierre of Monacos utmerkelse. Hun deltok på dOCUMENTA 13 med 2012 KLAU MICH: Radicalism in Society Meets Experiment on TV. Hennes arbeider er ofte performative og tar opp temaer relatert til samfunnet og individet i samtiden, utforsker det politiske potensial som finnes i marginale posisjoner og gir hommage til eksentriske karakterer og antihelter. I mange år har hun ledet prosjektet The Mad Marginal, hvor hun undersøker historiske litterære figurer (Bertolt Brecht og James Joyce), psykoanalyse og andre områder i humaniora. Siden august 2014 er hun ansatt som professor på Kunstakademiet i Oslo.