Back to All Events

Litteraturhuset: Skaper vi et samfunn av drittsekker?

Skaper vi et samfunn av drittsekker? 

Fredrikstad filosoficafé
Mandag 9. mars
Klokken : 19:00 - 20:00

Pris: 120
Sal: Thygesen
Arrangør: Kommunalt Foreldreutvalg Fredrikstad/Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter kjøpes på nett HER. 

Om arrangementet: 

Barn sammenligner seg alltid med andre: de vil gjøre, oppleve og få det samme som vennene. Hvor går grensen mellom å være for ettergivende og for streng? Hva slags samfunn skaper vi om vi gir dem alt de ønsker seg? Og hvor redde bør vi egentlig være (eller ikke være) for å skuffe barna våre?

Willy-Tore Mørch er psykolog og professor ved Universitetet i Tromsø. Han har arbeidet med barn og unges psykiske helse fra 1994 og denne kvelden gir han råd og veiledning til alle som har med barn og unge å gjøre

Earlier Event: March 7
Brygga Kultursal - PULSE OF FLOYD
Later Event: March 10
Riksteatret: JURYEN - Blå Grotte