Back to All Events

Brygga Kultursal - PULSE OF FLOYD

Pulse Of Floyd er Norges største turneproduksjon, og gir deg en storslagen og påkostet Pink Floyd-opplevelse med høydepunkter fra deres store låtkatalog. Med tre korister, to keyboardister, to gitarister, vokalist, bassist, saxofonist og et endelig et perkusjonsoppsett som også omfatter kirkeklokke er det klart at dette må være et av Europas beste Floyd-band.

Bandet Pulse Of Floyd gjorde sin debutkonsert i i Kulåsparken, Sarpsborg i 2008 og utgjør 11 dyktige musikere og vokalister fra Østfold/Oslo som alle kan karakteriseres som «Pink Floyd lovers».Allerede på de fire første konsertene hadde de gleden av å opptre for 6 500 personer.

Senere har bandet fylt opp stolradene i storsalen Olavshallen Trondheim, samt gjort stor suksess på Rockefeller og Sentrum Scene i Oslo. Suksess har også bandet gjort på enkelte festivaler, klubber, samt en rekke kulturhus.

Konseptet til Pulse Of Floyd er i størst mulig grad å gjenskape den magiske stemningen som kjennetegner musikkverkene. En meget vanskelig oppgave, men publikum og presse hyller bandet nettopp for å ha maktet å få til dette. Her er det ingen lettvinte løsninger eller egne tolkninger. Nitidige øvelser der detaljene er finpusset og en ikke ubetydelig mengde lys- AV- og lydutstyr styrt av dyktige teknikere er med på å bidra til dette.

For mer info: www.pulseoffloyd.com

Når? 07.03.2015
Kl: 20:00
Billettpris: 410,- (ink. billettavgift)


Billetter selges hos Billettservice, Narvesen, 7-Eleven og Thon Hotel Halden.