Back to All Events

Magisk Aften - Brygga Kultursal, Halden

Magisk Aften - Brygga Kultursal, Halden
Når? 28. mars 2015 18:00
Pris: 250 ,- (inkl. billettavgift)
Billetter finner du  via Billettservice HER.
Billetter selges også hos Narvesen, 7-Eleven og Thon Hotel Halden.

Info fra arrangør:
Velkommen til en magisk aften med Kevin Lunde, Lord Christian og Hans-Øivind Granerud! Dette er en kveld for hele familien i illusjonens, magiens og trylleriets navn!

"Lord" Christian er kjent fra Norske talenter 2012, hvor han kom til semi-finalen med sine store spektakulære illusjoner, utbrytinger og umulige tankelesinger. 9. August gjenskapte han Houdinis brohopp, da han framfor 500.000 TV seere og 3000 publikummere som hadde møtt opp, iført håndjern, kjettinger og blybelte hoppet fra Gamle Bybro i Trondheim og ned i Nidelven. 12. Desember fikk han igjen mye oppmerksomhet fra pressen da han på bunnen av pirbadet ble låst fast og holdt pusten i over 5 minutter imens han kom seg løs. Christian har spesielt fått mye skryt fra tryllemiljøet i Norge for å revolusjonere hvordan illusjoner gjøres, og for å gjøre trylling mer moderne. I tillegg til dette er Christian den eneste i Norge som gjør Houdini's Milk Can Escape som er regnet som noe av det farligste som er gjort av illusjonister og tryllekunstnere på en scene.

Hans-Øivind er en erfaren og annerledes entertainer som er kjent fra både Norske Talenter og Walmans Salonger. Det siste året har han flere ganger vært å se på tv-skjermen. Han har gjort over 350 show både i Norge og i utlandet for mer enn 60 000 mennesker. For Hans-Øivind er relasjonen han deler med publikum det viktigste. Selv så sier han: "Ingenting er mer givende enn å få dele et sterkt øyeblikk og en opplevelse som er totalt fjern fra ens hverdag, med mennesker. Det er et skikkelig adrenalin-kick!»

Kevin Lunde har i over 15 år underholdt tusenvis på scener i Stavanger, Sandnes og i resten av landet. Kevin er for tiden høyaktuell med eget TV program «Rundlurt» på NRK Magiske effekter og fingerferdighet blandes med humor og kjappe replikker. I mangel av et bedre ord kan Kevin godt kalles “tryllekunstner” - MEN: Det typiske bildet på en tryllekunstner er ikke beskrivende for det Kevin gjør på scenen. Kevin er blant Norges aller fremste utøvere av magi, men viser at det går an å gi folk en magisk opplevelse uten hokus pokus og silke duker. Kevin på scenen kan nok mer sammenlignes med et friskt standupshow, som bruker trylling som virkemiddel.

Nå får du altså tre av de aller beste magikere og illusjonister på en og samme kveld! En ekstra piff på opplevelsen kommer selvsagt med Lille-Kai som kveldens konferansier!Det er bare å glede seg! 

Ca 2 x 40 min pluss pause.
Konferansier: Lille-Kai