Back to All Events

Litteraturhuset Fredrikstad - Kritikk, takk

Kritikk, takk

Torsdag 19. mars
Klokken : 19:00 - 20:00

Pris: 100
Sal: Thygesen
Arrangør: Fredrikstad bibliotek/Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter kan kjøpes via nett HER. 

Om arrangementet: 
De leser, de møtes, de diskuterer. Noen ganger er de kritikere, andre ganger er de forfattere, bibliotekarer, oversettere, lesere eller mennesker som på annen måte befatter seg med litteratur. Men de er alltid tre, de møtes alltid på Litteraturhuset eller biblioteket og de har alltid lest et utvalg aktuelle titler. Så gjenstår det å høre hva de mener om det de har lest, og ikke minst, om de frister oss til å gjøre det samme. 19. mars sparker vi i gang årets første versjon av «Kritikk, takk».

Fast leder av panelet, litteraturkritiker Bernhard Ellefsen, har invitert Mari Nymoen Nilsen og John Erik Riley til samtale. De tre har lest og vil diskutere Erika Fatlands Sovjetistan (Kagge forlag, 2014), Maria Navarro Skarangers Alle utlendinger har lukka gardiner (Oktober, 2015) og danske Stine Pilgaards Min mor sier (Pelikanen forlag, 2015)

Nymoen Nilsen er litteraturkritiker og poet, aktuell med diktsamlingen Dette er musikk. Riley er forlegger i Cappelen Damm og forfatter av en rekke bøker, både sakprosa og skjønnlitteratur.

Foto: KVALSHAUG-FORLAG.

Earlier Event: March 14
UKM 2015 - Brygga Kultursal