Back to All Events

Brygga Kultusal: ELIVS! (Ackles, Busk & Flaata)

.. MED BAND, BLÅSERE og KORISTER.

8. januar 2015 ville verdens største artist fylt 80 år, og - det har gått 60 år siden han debuterte han med ”That´s alright Mama” og kort tid senere kom hans første internasjonale hit ”Heartbreak Hotel” – ingen annen artist har satt dypere spor etter seg enn Elvis Aaron Presley!  Dette skal markeres behørig i 2015!

EN STORSLÅTT HYLLEST
Tre av Norges beste tolkere av rock, country og blues har nå gått sammen for å gjenskape noen av de magiske og unike musikalske opplevelsene som har fanget millioner av mennesker verden over – og som står som en bauta i en hver beskrivelse av musikkhistorien!
Stephen Ackles, Paal Flaata og Vidar Busk, akkomganert av noen av våre beste musikere og korister, inviterer til et fantastisk show!  I nærmere to timer blir det et gjengør med om lag 50 av de mest populære innspillingene Elvis gjorde før han gikk bort i 1977.  Sammen vil de skape en musikalsk opplevelse som er Kongen verdig.  Det blir et musikalsk og historisk gjenhør vi tror veldig mange vil elske!

SOLISTENE
Paal Flaata frontet bandet Midnight Choir, som i perioden 1994 til 2005 ga ut syv album.  Som soloartist har han gitt ut seks album, det siste kom høsten 2014.  I 2012 var Paal nominert til Spellemannprisen for sitt femte album.
 
Vidar Busk startet sin musikalske karriere i USA som 15-åring!  Etter at han vendte tilbake til Norge har han gitt ut åtte album, han har vunnet Spellemannprisen to ganger og vært nominert flere ganger.

Stephen Ackles kan se tilbake på hele 14 albumutgivelser etter debuten i 1988.  Han har gjennom hele sin karriere penset mellom å være en eminent rock´n roll- og countryartist.

Når? 28. februar klokka 20:00
Hvor? Brygga Kultursal, Halden.
Pris: 420 ,-

BIlletter selges hos Billettservice HER, Narvesen, 7-Eleven og Thon Hotel Halden. 

Grupperabatt for grupper over 10 pers (380,- ink. avg). For bestilling, ta kontakt på martin@bryggakultursal.no eller 93243244