Back to All Events

Intimkonsert med Vidar Johnsen - Ocean Club

OBS: 20 års-grense.

Om Vidar Johnsen: 

Eksklusiv intimkonsert med en av Norges største artister på Fredrikstad Kino. Velkommen til en fantastisk atmosfære hvor du sitter med artisten maks 15 meter fra deg. 

Ønsker man å sitte sammen, må man kjøpe billettene på et og samme navn. Det vil stå navn på bordene, og de blir prioritert etter salget.

Ved kjøp av mer enn 9 billetter må man dele opp kjøpet; for eksempel  5 + 5. Bruk samme navn og mailadresse på begge kjøpene så får dere sitte sammen.

Bilettpris: 350 ,-
Biletter kan kjøpes HER. 

For bestilling av mat ring TLF: 46883570.

OM VIDAR JOHNSEN: 

Vidar Johnsen (født 24. november 1972 i Haugesund) er en norsk musiker. Han er mest kjent som vokalist og gitarist i den norske gruppen Vamp.

Allerede som 12-åring debuterte han på en større scene. Bandet han var med i på den tiden, Tropical Storm, varmet opp for Nazareth under en konsert i Haugesund.

I 1986 vant han en talentkonkurranse arrangert av Se og Hør. Som premie fikk han en plateinnspilling. «Vår eneste jord» nådde andre plass i radiohitlisten «Norsktoppen» på NRK P1.

Sin første platekontrakt fikk Johnsen i 1994, med MajorStudio, der Vamp-medlemmene Øyvind Staveland, Torbjørn Økland og Carl Øyvind Apeland i dag er tre av de største eierne. Hans første soloalbum kom året etter medCover Me.

I 1999 valgte Jan Toft å slutte som vokalist i Vamp. Det var Toft selv som foreslo at Johnsen skulle ta over. De første årene var Johnsen bare turnévokalist for Vamp, og han valgte selv å ikke medvirke på En Annen Sol som ble utgitt i 2000. Da Vamp ga ut Månemannen i 2002 var Johnsen en fullverdig del av bandet for publikum, selv om han var på kontrakt i bandet. I tillegg til å synge på cd-en, spilte han gitar, tangentinstrumenter og perkusjon på enkelte av sporene. Han skrev også musikken til fire av låtene, blant dem «Fuglane Vett» som ble mye spilt på radio, og som de senere år har vært en av Vamps livefavoritter.

I 2005 kom Johnsens andre soloalbum Dance of Lust, men han hadde på ingene måte like stor suksess med det som med Siste stikk, som ble utgitt av Vamp samme år. Det var den andre utgivelsen fra gruppen med Johnsen som vokalist, og det første som nådde toppen av VG-lista som det mestselgende albumet i Norge. Den 1. januar 2007 gikk Johnsens kontrakt med Vamp ut, og samarbeidet mellom han og bandet ble avsluttet.

Høsten 2006 startet han samarbeidet med den svenske musikeren Peter Nordberg. Sammen ga de i september 2007 ut albumet Ord Og Ögonblick og holdt flere konserter rundt om i Norge. For albumet ble de nominert tilSpellemannprisen 2007 i klassen popgruppe.

Kilde: Wikipedia