Back to All Events

Konsert: Kaja Gunnufsen


Kaja Gunnufsen fra Ås er en låtskriver som skiller seg ut med sine ufiltrerte, direkte, ironiske og tidvis triste tekster skrevet på norsk. Kaja gir folkpop-sjangeren et nytt og spennende ansikt der hun leker seg fritt med musikalske harmonier og lyriske gullkorn.

Hun ga i mars ut sitt debutalbum ”Faen Kaja” som vekket oppsikt i media da Facebook ikke tillot henne å annonsere for det på grunn av coveret/tittelen var for støtende. Albumet er spilt inn i Observatoriet Studio i Oslo med produsent Kenneth Ishak (Beezwax, Heyerdahl). Kaja spiller på Trondheim Calling og By:larm før hun drar på Norgesturné med Bendik.

Kaja skriver delikate tekster som reflekterer tankene til en tilsynelatende ensom ung jente. Historiene pakkes inn i drømmende pianoakkorder og myk gitar. Kaja klarer å fange publikum ikke bare med hennes uskyldige og karakteristiske stemme og fine melodier, men også gjennom sitt nærvær og sjarm på scenen sammen med sitt band.

Aldersgrense: 18 år 
Dørene åpnes kl. 21:00. 
Konserten begynner kl. 22:00.


Billetter kan kjøpes HER.

Hvor? 

St. Croix gate 16
1607 Fredrikstad
TLF:  69 30 60 90
 kulturhusene.no

Earlier Event: February 13
Fifty Shades-aften hos Moments Spiseri
Later Event: February 14
Charlie og sjokoladefabrikken