Back to All Events

KOMPLOTTET med Kåre Conradi (Riksteatret)

Kåre Conradi i glitrende psykologisk maktspill. 

Riksteatret får norgespremieren på Joe Penhalls velkomponerte teaterstykke – underholdende og intelligent skrevet av en dramatiker som vet hvordan han skal overraske publikum og lure dem trill rundt. Her er det snakk om å strekke seg meget langt for å få en god historie. Siden urpremieren på Royal Court Theatre i London i 2004 er Komplottet blitt spilt på scener over hele Europa. 

–Jeg kunne ikke si annet enn «ja takk» da Ellen Horn tilbød meg hovedrollen som talkshowkjendisen i denne britiske teatersuksessen, sier skuespiller Kåre Conradi, som skal ut på sin første store turné med Riksteatret. Med seg eller mot seg i dette komplottet har han Ulrikke Døvigen og Tov Sletta. Hvem som lurer hvem, får du se hvis du kjøper billett. 

Spilletid: ca 2 timer (ingen pause). 

Torsdag 12. februar 19:00
Brygga Kultursal, Tollbod gt 4-6 1767 HALDEN.

Opplev mer:
Komplottet stiller etiske spørsmål som handler om dine og mine medievalg. Vi inviterer til baksnakk etter forestillingen.

Earlier Event: February 8
SLEPEBÅTAKSJONEN – 70 ÅR ETTER
Later Event: February 13
Fifty Shades-aften hos Moments Spiseri