Back to All Events

Til bords med Edvard Munch hos Hvaler Gjestgiveri i Fredrikstad Motorfabrikk

  • 10 Verkstedveien Fredrikstad, Østfold, 1671 Norway (map)

Søndag 6.desember: Til bords med Edvard Munch i Fredrikstad på Motorfabrikken kl.16.00 De fleste er kjent med Edvard Munchs tilknytning til Fredrikstad. Med vårt nye serveringssted, Fredrikstad Motorfabrikk på Bjølstad som scene, ønsker vi velkommen til et arrangement som vil vise sider av Munch som vil være nye for flere.

Hans Richard Elgheim fra Grev Wedels Plass Auksjoner vil presentere et utvalg originalarbeider som vil bli solgt på Munch-Auksjonen i Oslo onsdag 9.desember. Torill Stokkan vil presentere personen og mennesket Edvard Munch og hans relasjon til byen. Deretter vil det bli servert en tre retters meny som vil være identisk med et tilsvarende måltid Edvard Munch selv ville satt pris på. Pris pp. kr.750,- eks. drikke. Begrenset antall plasser!

Edvard Munch var tett knyttet til moren Laura Cathrine Bjølstad og hennes tidlige død hadde stor innvirkning på Munchs liv, personlighet og kunst. Moren kom opprinnelig fra Fredrikstad der hun ble født i 1837. Da hun døde av tuberkulose 31 år gammel etterlot hun seg fem barn, deriblant fireåringen Edvard. 

Bestilling til disse kveldene gjøres på: post@hvalergjestgiver.no eller 69378200