Back to All Events

ONKLP & DE FJERNE SLEKTNINGENE + COMET KID - BRYGGA KULTURSAL I HALDEN

  • Brygga kultursal 4 Tollbugata Halden, Østfold, 1767 Norway (map)

BILLETTER
Dato: 04.12.2015
Kl: 20:00 Billettpris: 345,- (ink. billettavgift)

Billetter selges hos Billettservice, Narvesen, 7-Eleven og Thon Hotel Halden.

KJØP BILLETTER

 

OnklP & De Fjerne Slektningene står for en av de siste års største suksesser i Norge, toppet med "Styggen på Ryggen" i fjor høst. Bandet er fortsatt inne på VG-lista Topp 40 med "Slekta II", over et halvt år etter utgivelse. Etter 3 forhåndsutsolgte Rockefeller-konserter og utsolgte klubber og festivaler over hele landet, er bandet endelig klare for Halden! Fredag 4. desember inntar Slekta og Comet Kid haldens egen storstue, Brygga Kultursal.

I januar 2014 slapp OnklP & De Fjerne Slektningene singelen "Panderosa" og ga oss med det vår første smakebit på noe som skulle bli et todelt prosjekt over ett år. Debutalbumet ble sluppet 16. mai 2014 til gode kritikker fra blant andre Dagbladet (6/6), GAFFA (5/6) og Hissig (100%), og siden har bandet bevist seg å være et av våre sterkeste liveband gjennom utallige konserter og festivaler over hele landet.Selv om den første turen var over hadde røyken på ingen måte lagt seg. Fulle av pågangsmot, faenskap og det beste av brygg gikk OnklP & De Fjerne Slektningene med hodet først inn i neste kapittel uten fungerende bremser eller hjelp.

Albumet "Slekta II" ble sluppet 27. oktober 2014 og det ble feiret med 3 forhåndsutsolgte Rockefeller-gigs! Singelen "Styggen På Ryggen" slo ned som en bombe i det ganske land, og høstet bl.a sekser i VG! Samme avis som trillet femmer for "Slekta II". Dagbladet var også begeistret i sin femmer-anmeldelse: "OnklP & De Fjerne Slektningene tar tempen på hverdagen i Oslos bakgater på en måte få andre har lykkes med".

 
Earlier Event: December 3
PINOCCHIO - BLÅ GROTTE - FREDRIKSTAD
Later Event: December 5
Julemarked - Kystmuseet Hvaler