Back to All Events

Parkteatrets Julekonsert - Parkteateret i Moss

  • 13 Storgata Moss, Østfold, 1531 Norway (map)

SCENE: Parkteateret i Moss   /   20. desember 2015  19:00 - 20:30   Bestill

I over 10 år har Parkteatret arrangert Julekonsert til inntekt for Redd Barna og Frelsesarméen.

Parkteatret samler et knippe av Norges fremste artister for å sette deg i den rette førjulstemningen og for å samle inn penger til veldedig formål. Alle billettinntektene denne kvelden går uavkortet til Redd Barnas og Frelsesarmeens arbeid.

I årenes løp har artister som Odd Nordstoga, Heidi Gjermundsen Broch, Herborg Kråkevik, Jannike Kruse, Espen Skjønberg, Dennis Storhøi, Elvira Nikolaisen, Heine Totland, Sofie Bjerketvedt, Svein Carlsen, Karianne Kjærnes og enda fler stilt opp gratis for denne flotte konserten.

Kjøp billett, støtt en god sak og få en vakker konsert på kjøpet.