Back to All Events

Winemakers Dinner - Motorfabrikken i Fredrikstad + I regi av Hvaler Gjestgiveri

  • 10 Verkstedveien Fredrikstad, Østfold, 1671 Norway (map)

Fredag 6.november: Winemakers Dinner i Fredrikstad på Motorfabrikken

kl.19.00. Vinmakeren Fransesco Buffalini fra vingården La Massa, Chianti, Italia kommer på besøk til oss på Motorfabrikken. La Massa ligger i Panzano kommune i Chianti, men skiller seg ut fra mange produsenter i området ved aktivt bruk av druer som cabernet sauvignon, merlot og petit verdot i tillegg til sangiovese. Flere årganger av "kultvinen" Giorgio Primo vil bli smakt, sammen med den elegante brodervinen "The Mass". www.lamassa.com Pris pp. for smaking, meny og vin er kr.1.600,-

Bestilling til disse kveldene gjøres på: post@hvalergjestgiver.no eller 69378200

Earlier Event: November 6
Pinocchio - Riksteateret - Askim Kulturhus
Later Event: November 6
Piaf og Paris - Askim Kulturhus