Back to All Events

Piaf og Paris - Askim Kulturhus

  • Askim Kulturhus 6 P. M. Røwdes gate Askim, Østfold, 1811 Norway (map)

Piaf og Paris

Soaré-konsert i kulturhusets foajé 6. nov kl. 21.00
Madeleine F. Røseth m/band inviterer til soarékonsert med sanger fra Edith Piaf og Jacques Brels repertoar. En kveld med fransk musikk, fremført på norsk.

Kjøp billett

Edith Piaf Askim Kulturhus

Det er i år hundre år siden sangerinnen Edith Piaf ble født. Hun ble kun 52 år. Et kort, men innholdsrikt liv blir formidlet gjennom bandets tolkninger av de temperamentsfulle, amorøse og sjelfulle sangene hennes. Publikum vil få høre alt fra kjente sanger som «Milord», «La vie en rose» og «Kjærlighetshymnen» til de mindre kjente, men likevel stemningfulle sangene fra begge de franske musikernes karrierer. Det hele blir knyttet sammen av små historier om Piafs liv i Paris. Kom og nyt en fransk-norsk kveld med oss.

Madeleine F. Røseth

Madeleine F. Røseth

Madeleine F. Røseth er skuespiller og sanger, opprinnelig fra Askim. Hun jobber for tiden som skuespiller i både Frankrike og Norge. Til denne konserten har hun med seg et band bestående av skuespiller og musiker Sjur Marqvarsen på piano og trekkspill og Simen Følstad Nilsen på gitar.

Vi gleder oss til en fransk-norsk aften i Askim Kulturhus.