Back to All Events

Memories of Music - En musikalsk hyllest til Dizzie Tunes - Parkteateret i Moss

06. november 2015     /     19:00 - 20:20     Bestill

Det er vel ingen showgruppe i den underholdende norgeshistorien som har betydd så mye eller gitt oss så mange perler som Dizzie Tunes.  I 40 år underholdt de hele Norge både på scene, skjerm og lerret.  Ja, til og med svenskene fikk gleden av de fem guttene fra Skien og Porsgrunn. Med sitt enorme musikalske talent, ispedd humor ført i pennen av herrene Numme & Næss, samt betydelige gjester som bl.a. Grethe Kausland, ble de fort hele Norges kjæledegger.

Vår forestilling vil prøve å gjenskape noe av det enorme repertoaret Dizzie Tunes stod for. Her ivaretas musikaliteten av en annen vokalgruppe med det familiære navnet Cheezy Keys samt den godt etablerte Hilde Lyrån.  Poenget er ikke at de skal være Dizzie eller Grethe men heller gjenskape tekstene og melodiene på sin måte så tro originalen som mulig. Det eneste som ikke kan gjenskapes er Tor Erik Gunstøms humoristiske talent.  Det er derfor en ekstra stor glede at han er med rett og slett som seg selv

På scenen står også et seksmanns orkester under ledelse av Øystein Lund Olafsen.

Så da bør alt ligge til rette for en perfekt humormusikalsk aften!

Regi: Tom Sterri

Earlier Event: November 6
Pinocchio - Riksteateret - Askim Kulturhus
Later Event: November 6
Piaf og Paris - Askim Kulturhus