Back to All Events

Bjarne Brøndbo - Ingen mjuke fiolina - Parkteateret i Moss


05. november 2015    19:30 - 21:00   Scene: Parkteateret i Moss

Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar! Selv om han først og fremst er kjent som sanger i DDE og forfører på scenen har han flere strenger å spille på. MANGE flere… ­­

Som skuespiller bidro han til at Trøndelag Teater fikk tidenes suksess med forestillingen “Purpur og gull”. Og med plateutgivelsen “Salmer på ville veier” viste Bjarne Brøndbo at han er i stand til å vekke følelser hos publikum og nå ut til hjertene deres. Albumet fikk strålende mottakelse av presse og publikum. Det samme gjorde kirketurneene i etterkant.

Nå skal du få møte Bjarne Brøndbo i konsertforestillingen ”Ingen mjuke fiolina”. En forestilling med sang og verbale krumspring. Her skal Kjærligheten –hverdagskjærligheten, og mannens rolle i denne presenteres med sårhet og ærlighet i skjemt og alvor. Med lune kommentarer, betraktninger og små anekdoter om tekstene og historiene bak, lover vi deg en helstøpt aften.

Det finnes noen sanger i den norske sangboka som har slått rot i den norske folkesjela. Sanger som har vokst ut av den sammenhengen de opprinnelig var skrevet i og inn i hode og hjerte til folk i alle leirer. Noen av disse skal Bjarne presentere i denne nære og intime enmannsforestillingen.

Du skal få noen av de fineste hverdagsbeskrivelsene i sanger som blant annet”Vinsjan På Kaia”, ”Du E Nydelig” samt tolkninger av nesten-salmer som blant annet ”Jørgen Hattemaker” og ”Va Det Du Jesus”.

Og kanskje blir det også tid til allsang..?

Det er noe med Bjarnes evne til å formidle tekster, de når helt inn…