Back to All Events

Aksel Kolstad - Show - Askim Kulturhus

  • Askim Kulturhus 6 P. M. Røwdes gate Askim, Østfold, 1811 Norway (map)

Aksel Kolstad Show

Kjøp billett

Aksel Kolstad – er endelig tilbake til Askim Kulturhus

Aksel Kolstad har mange fans i Askim gjennom mange kafekonserter i Askim Kulturhus. Han er en unik pianist og historieforteller.

Den unge norske pianisten, komponisten og entertaineren Aksel Kolstad er en uredd og original musiker og kunstner. Med sine kreative prosjekter er han banebrytende. Han inspirerer og underholder, og lykkes i å servere klassisk musikk på en ny og spennende måte.

Det som gjør Kolstad spesiell er at han klarer å kombinere det å være en klassisk pianist med å være en showman, som alltid tar publikum med storm. Aksel Kolstad omtales av amerikansk presse som “den nye Viktor Borge” i lys av at Kolstad på sin helt særegne måte kombinerer stand up og virtuost klaverspill. Det skal jo også sies at Aksel Kolstad kler seg litt annerledes enn andre klassiske pianister….

Aksel Kolstad debuterte som klassisk pianist og komponist i Carnegie Hall i New York i 2010 etter 6 års studier ved Norges musikkhøgskole. Han har studert både under Sigurd Slåttebrekk og Wolfgang Plagge og spilt konserter over hele verden. I sitt helt spesielle studio på Tjuvholmen kan man oppleve en Café de Concert hvor det serveres champagne og pølse i lompe.