Back to All Events

The Show Must Go On - Christmas spectacular - PARKTEATERET - MOSS


Forrykende show to kvelder på rad! 

27. november 2015  20:30 - 22:30 Bestill  /  28. november 2015 20:30 - 22:30  Bestill

Norges beste "rocke entertainer" Åge Sten Nilsen, gjester Moss med en eksklusiv juleversjon av "The Show Must Go On " Med seg har han eks-Dollie og "Which Witch" sangerinne Benedicte Adrian.

THE SHOW MUST GO ON  -  CHRISTMAS SPECTACULAR

Over 350 000 mennesker over hele landet har til nå sett ÅGE STEN NILSEN`s fantastiske tolkninger av QUEEN-klassikere.

Så vel publikum som anmeldere har hyllet showene "The Show Must Go On I" og "The Show Must Go On II" med alle dets musikere, dansere og ikke minst sangere.

Rundt 30 personer på scenen gir deg en opplevelse av vellyd og visuelle bilder du sjeldent opplever på en scene i Norge.

I 2012 presenterte Åge Sten Nilsen en juleversjon av showet. Det solgte ut 25 forestillinger på Chat Noir i Oslo og med påfølgende  ekstra forestillinger på Folketeateret samt Drammens Teater året etter. I fjor gikk showet for fulle hus i Olavshallen i Trondheim og Festiviteten i Haugesund.

Nå kan du igjen får du oppleve store Queen slagere som "Killer Queen", "We are the Champions" "Bohemian Rhapsody" og "We will rock you" ,  når Åge Sten Nilsen tar med seg Benedicte Adrian i en juleversjon av den populære forestillingen. 

Her får vi i tillegg høre Queens juleslagere ”Thank God it`s Christmas” og A winter`s tale”, samt Freddie Mercurys udødelige slager ”Barcelona” 

Men det er også gjort plass til mer vare Queenkomposisjoner som man ikke ofte får oppleve live fra en scene, blandt annet "Millionaire waltz" "Good old fashioned loverboy" "Bijou" og den orginale låten "Mustapha".

Med i forestillingen er også Madam Quadam, en av Norges beste magedansere, samt lokalt barnekor og turnakrobater.

Dette blir et juleshow noe utenom det vanelige som appelerer til såvel ung som gammel.

Åge Sten Nilsen

Har vokst seg til å bli en av Norges mest anerkjente og folkekjære entertainere. Fra starten som Rondo servitør på NRK, via roller i store  musikaler som "Hair" på Aker Brygge og "Chess" i Oslo Spektrum. Han vant også Det store Korslaget på TV2 i 2010.  Men mest kjent er han nok som sitt alter ego "Glam " i gruppen Wig Wam som bl.a representerte Norge i Eurovision song contest i 2005. Åge har alltid mange jern i ilden og tillegg til å turnere rundt med Queenshowet og Rock`n Roll Adventure  har han også startet nytt superband Ammunition som kom ut med sitt første album november 2014 

"Åge matcher selveste Freddie Mercury" - Mona Levin  Aftenposten

Benedicte Adrian

Er nå tilbake i Norge etter mange år i Frankrike. Mange husker henne som en del av duoen "Dollie De Lux " og fra musikalen "Which Witch" Nå er hun dronning i Nordens største hyllest til supergruppa Queen.