Back to All Events

Terje Sporsem & David Batra - Parkteateret - Moss

Scene: Parkteateret 14. november 2015    20:00 - 21:20    Bestill

Terje Sporsem & David Batra

Bobbysocks, Bjørn Eidsvåg og LIsa Nilsson,  Carola og Runar. Listen er lang over norsk/svenske samarbeid. Og nå kommer et humoristisk samarbeid som garantert får deg til å le. Terje Sporsem og David Batra, to av de mest populære komikerne i sine hjemland, har slått seg sammen og reiser høsten 2015 ut på turné med showet «Den som fiser i heisen må dø»

Tittelen på showet er den samme som boken de to også gir ut til høsten. De tar utgangspunkt i ekte lapper og skilt som det norske folk har sendt inn fra hele landet, og når man gir to av de fremste komikerne i skandinavia fritt spillerom til å tulle rundt det som kommer inn, så blir det gøy. Mens boken kun tar for seg lapper, er showet i tillegg proppet med herlig standup, improvisasjon, musikk og intens morro om naboskap, aggresjon og folks vaner og uvaner. Det blir et show du absolutt ikke bør gå glipp av.


OM KOMIKERNE:

Terje og David gjør suksess i hvert sitt land, Terje i Norge og David i Sverige Etter noen reiser sammen, fant de to tonen ganske fort, noe som kjapt resulterte i idéen om en bok og påfølgende standup-turné. Et år senere er «Den som fiser i heisen må dø!» klar for Norge.

David Batra er en av Sveriges mest hyllede komikere. Han har en lang TV-karriere bak seg med flere store suksesser på listen og er fortsatt en av de mest brukte komikerne på svensk TV. I Norge kjenner nok mange ham som sidekick til Ylvis i en sesong av «I kveld med Ylvis» på TVNorge. Han har reist på flere utsolgte turnéer og har også tidligere gitt ut flere bøker i Sverige og har solgt svimlende 400 000 bøker.

Terje Sporsem er en av Norges mest populære og allsidige komikere. Han har i likhet med David også gjort mye TV og har i tillegg 2 soloshow på ryggen. Det siste showet «KRIG» ble en kjempesuksess som han spilte i nesten 3 år og høstet toppkritikker fra pressen landet over. Han har vunnet Stå-opp prisen og vært nominert til Komiprisen flere ganger. Terje er også den eneste norske komikeren som var med i det svenske standup-programmet «Stockholm Live» på SVT