Back to All Events

JONAS FJELD MED BAND - Parkteateret - MOSS

Scene: 13. november 2015   /   20:00 - 21:30    Bestill

JONAS FJELD MED BAND

Jonas Fjeld er i 2015 aktuell i TV2 suksessen ”Hver Gang Vi møtes” og har sammen med Silje Nergård, Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Inger Lise Rypdal, Thom Hell og Onkel P hyllet hverandres låter over 8 programmer.

Det har kommet mye positivt ut av det oppholdet. Ikke overraskende at det kan oppstå god kjemi når så dyktige og kreative artister kommer sammen.Thom Hell og Jonas Fjeld fant tonen, og Thom Hell har nå produsert Jonas Fjeld sitt neste album. “HUSTRIG” slippes 13 april. Og første single “Opp med himmelporten” er allerede listet på NRK P1

Det er mange skatter å presentere fra Jonas Fjeld`s rikholdige låtkiste. Med fokus på norske tekster som blottlegger en personlig og følsom artist, har låter som ”Engler i sneen”, ”Drammen i regn”, og personlige sanger som ”Konnerud” og ”Sigve”, og kjærlighetserklæringen ”Tordensky”, gjort sitt til at publikum har fått en familiær følelse med den litt sjenerte artisten fra Drammen og bydelen Konnerud.

Jonas Fjeld er også kjent for sine mange vellykkede samarbeid med andre artister i både inn- og utland. Hvem husker ikke samarbeidet med Eric Andersen og The Band-legenden Rick Danko. De lagde to album sammen med høydepunkter som Fjelds ”When morning comes to America”.

Samarbeidet med Ole Paus og deres ”To Rustne Herrer”, skulle være velkjent for de fleste. De leverte festforestillinger over lange perioder på det ærverdige ABC-teateret i Oslo.
Avdøde Hilde Heltberg, har også preget LIVE uttrykket til Jonas Fjeld gjennom mange år, og helt til hun døde. Hun er dypt savnet.

I 2005 inviterte Jonas Fjeld det Amerikanske Bluegrasbandet Chatham County Line til Romjulskonsertene i Drammens Teater. En tradisjon Jonas Fjeld har hatt i en årrekke. Dette skulle vise seg å være en vellykket match, som resulterte i 3 album og utsolgte turneer. Sist med ”Western Harmonies” i 2013.

Henning Kvitnes har også arbeidet tett med Jonas Fjeld, og sammen har de har gitt ut albumet ”Den gamle veien”. ”Veterantur” som var tittelen på en 4 uker lang turne, ble også en stor suksess.

I 2012 fylte Jonas Fjeld 60 år, og gav samtidig ut samlealbumet ”40 år på veien- 60 år i livet” – som resulterte i en egen portrettdokumentar på NRK TV og konsert i programserien Studio 1.

Utsolgte konserter og høye listeplasseringer med albumutgivelsene har talt sitt tydelige språk på hvor stor pris publikum setter på Jonas Fjeld.
I høst turnerer han med band, og stadfester en over 40 år lang karriere som en av landets mest folkekjære artist og låtskriver.

På veien:

Jonas Fjeld, Birger Mistereggen, Finn Tore Tokle, Ben Basgård, Cato Kristiansen og Ole Jørn Myklebust