Back to All Events

Olsenbanden Jr. på Cirkus - Teaterkråkene - Parkteateret i Moss

Olsenbanden Jr. på Cirkus - Teaterkråkene

Sted: Parkteateret i Moss

”Alt er tima og tilrettelagt”

Teaterkråkene inviterer til ellevill musikalkomedie på Parkteatret. Få med deg høstens happening med kråkene: ”Olsenbanden jr. på Cirkus”.

Det er duket for mye latter og like mye fengende musikk når teppet går opp for Teaterkråkenes versjon av "Olsenbanden jr. på Circus". Med ny regissør, ny koreograf og fem nye teaterkråker på laget har barne- og ungdomsteatergruppa fra Moss denne gangen gitt seg i kast med en folkekjær komedie som passer for hele familien.

Historien begynner med at Egon Olsen som sitter i husarrest på barnehjemmet Lykkebo, finner ut at den slu barnehjemsbestyreren Sigrido og partneren Mathilde planlegger å sabotere et sirkus som kommer til byen, for deretter å kjøpe opp konkursboet for en billig penge. De allierer seg med Biffen og banden hans, men har ikke regnet med Egon og kompisene Benny og Kjell. De tre kameratene tar affære når de skjønner hva som er i ferd med å skje. Dermed er det duket for både komikk og dramatikk i sirkusmanesjen. Romantikk blir det også, selv om Kjell som vanlig har problemer med Valborg og kjærlighetslivet.

Alle ingredienser er med andre ord med i denne tradisjonsrike komedien. Og med en god dose slagermateriale på musikksiden skulle alt være klart for en helaften i Parkteatret. Eller for å si det med Egon: "Alt er tima og tilrettelagt". Velkommen til en fartsfylt og morsom musikal som garantert vil more barn i alle aldre. 

Regi: Harald Engan  

Koreografi: Marita Helen Hansen  

Kapellmester: Ellen Marie Carlsen

ARRANGEMENT

Artist:

Olsenbanden Jr. på Cirkus - Teaterkråkene

Billettpris:

190/250 ,- pluss avgift

Scene:

Parkteatret

BILLETTER

24. oktober 2015
15:00 - 17:30Bestill

25. oktober 2015
15:00 - 17:30Bestill

27. oktober 2015
18:00 - 20:30Bestill

29. oktober 2015
18:00 - 20:30Bestill

30. oktober 2015
18:00 - 20:30Bestill

31. oktober 2015
15:00 - 17:30Bestill

01. november 2015
15:00 - 17:30Bestill