Back to All Events

Jonas Fjeld - Brygga Kultursal i Halden + Konsert

Konsert: Jonas Fjeld - Brygga Kultursal

BILLETTER Dato: 09.10.2015 Kl: 20:00 Billettpris: 420,- (ink. billettavgift) Billetter selges hos Billettservice, Narvesen, 7-Eleven og Thon Hotel Halden.

KJØP BILLETTER

onas Fjeld er i 2015 aktuell i TV2 suksessen ”Hver Gang Vi møtes” og har sammen med Silje Nergård, Bjarne Brøndbo, Lene Nystrøm, Inger Lise Rypdal, Thom Hell og Onkel P hyllet hverandres låter over 8 programmer.

Ikke overraskende Oppstår det god kjemi når så dyktige og kreative artister kommer sammen, og for Jonas Fjeld og Thom Hell, var det akkurat det som skjedde.

DET ble det god musikk av. Thom Hell og Jonas Fjeld, traff tonen under innspilling av programmet, og fant flere felles referansepunkter.

Nå er “Opp med himmelporten” sluppet som første single, og gikk rett inn på NRK`s spillelister, albumet “Hustrig” slippes i april. Ole Paus har, ikke uventet, skrevet alle tekstene.

Det er mange skatter å presentere fra Jonas Fjeld`s rikholdige låtkiste. Med fokus på norske tekster som blottlegger en personlig og følsom artist, har låter som ”Engler i sneen”, ”Drammen i regn”, og personlige sanger som ”Konnerud” og ”Sigve”, og kjærlighetserklæringen ”Tordensky”, gjort sitt til at publikum har fått en familiær følelse med den litt sjenerte artisten fra Drammen og bydelen Konnerud.

Jonas Fjeld er også kjent for sine mange vellykkede samarbeid med andre artister i både inn- og utland. Hvem husker ikke samarbeidet med Eric Andersen og The Band-legenden Rick Danko. De lagde to album sammen med høydepunkter som Fjelds ”When morning comes to America”.

Samarbeidet med Ole Paus og deres ”To Rustne Herrer”, skulle være velkjent for de fleste. De leverte festforestillinger over lange perioder på det ærverdige ABC-teateret i Oslo. Avdøde Hilde Heltberg, har også preget LIVE uttrykket til Jonas Fjeld gjennom mange år, og helt til hun døde. Hun er dypt savnet.

I 2005 inviterte Jonas Fjeld det Amerikanske Bluegrasbandet Chatham County Line til Romjulskonsertene i Drammens Teater. En tradisjon Jonas Fjeld har hatt i en årrekke. Dette skulle vise seg å være en vellykket match, som resulterte i 3 album og utsolgte turneer. Sist med ”Western Harmonies” i 2013.

Henning Kvitnes har også arbeidet tett med Jonas Fjeld, og sammen har de har gitt ut albumet ”Den gamle veien”. ”Veterantur” som var tittelen på en 4 uker lang turne, ble også en stor suksess. I 2012 fylte Jonas Fjeld 60 år, og gav samtidig ut samlealbumet ”40 år på veien- 60 år i livet” – som resulterte i en egen portrettdokumentar på NRK TV og konsert i programserien Studio 1.

Utsolgte konserter og høye listeplasseringer med albumutgivelsene har talt sitt tydelige språk på hvor stor pris publikum setter på Jonas Fjeld.

I sommer turnerer han med band, og stadfester en over 40 år lang karriere som en av landets mest folkekjære artist og låtskriver. De siste årene har utgivelsene kommet tett, og solgt til både gull og platina.

På veien i vår/sommer:
Jonas Fjeld – gitarer. Vokal
Birger Mistereggen - trommer, perc, munnspill, vokal
Cato Kristiansen – vokal, perc
Per Willy Aaserusd - trompet
Finn Tore Tokle – bass, vokal
Cato Kristiansen – Vokal, gitar, perc.
Sven Ohrvik - tangenter
Ben Basgård – gitar, vokal