Back to All Events

Alexx Alexxander - Defying Gravity - Parkteateret i Moss

Alexx Alexxander - Defying Gravity

BILLETTER 09. oktober 2015     19:00 - 21:00Bestill

Årets store showbegivenhet:

Norges største og mest kjente illusjonist kommer endelig til Parkteatret i Moss!

Han holder ingenting igjen når han utvilsomt setter sammen det største og mest påkostede magiske showet i Norges historie.

De siste årene har Alexx Alexxander spilt for utsolgte saler og begeistret publikum i hele Skandinavia med illusjoner i verdensklasse.

Med et 10-talls tonn utstyr, har han tatt showet sitt på veien, og opptrådt for fullsatte saler. Han har mottatt flere store priser for sin innsats å fremføre magi som stor underholdning. Alexx vil presentere flere heltnye illusjoner laget spesielt til dette showet som aldri har vært vist for menneskeheten. Før nå...

Han har fått Slottsfjelltårnet i Tønsberg til å forsvinne på direktesendt TV, utallige damer har blitt delt i biter og han har rundlurt hele Skandinavias kjendiselite.

Premieren var i hans hjemby Tønsberg 1. juli i storstuen Oseberg Kulturhus. Der høstet forestillingen fantastiske tilbakemeldinger og terningkast 5!

Nå legger Alexx og hans team ut på omfattende turné denne høsten. Velkommen til en minneverdig kveld med spennende lysspill, fantasifulle kostymer, mektige effekter og heftig musikk. Overrask kollegaer, venner og familie med en opplevelse av det skjeldne.

Forestillingen spilles kun én kveld!

For mer info se: www.alexx.no

Magisk velkommen!

Earlier Event: October 9
Råde Parkfestival