Back to All Events

Jan Eggum og Hovedøen Social Club gjester Råde Parkfestival - Tusenårsplassen i Råde

Norges melankoli-trubadur gjester Råde Parkfestival


Eggum og Hovedøen Social Club

I oktober dro Jan Eggum til Rio de Janeiro, fant fem av de aller beste og mest rutinerte musikerne i den brasilianske byen, og spilte inn sitt nyeste album; Rio. Når han nå turnerer med dette albumet, har han fått med seg Hovedøen Social Club for å kunne gi de nye låtene den latinamerikanske stemningen de fortjener. Hovedøen Social Club, med Sverre Indris Joner i spissen, er kjent for å få norske, kjente og kjære poplåter til å høres ut som de frekkeste, cubanske hitter.

Når Jan Eggum, som gjennom hele sin karriere har vært opptatt av å utvikle sitt musikalske uttrykk, nå slår seg sammen med Hovedøen Social Club, er vi garantert en festaften med suggererende rytmer og melankolske tekster i skjønn forening.