Back to All Events

LARS VAULAR / KAVEH - OPPVARMER: SILJE ANDERSEN - KONSERT - BLÅ GROTTE I FREDRIKSTAD

Lars Vaular

Lars Vaular

To av landets beste rappere tar med seg vår egen Silje Andersen til Blå Grotte for årets rap-happening i Fredrikstad. 

Kaveh

Kaveh


Det nyeste albumet til Lars Vaular, 666 ALT, ble sluppet nylig til terningkast 6 i bl. a. VG og Dagsavisen, som konstanterte at 2015 ser ut til å bli Lars Vaulars år. Albumet markerer nemlig begynnelsen på det som ser ut til å bli Vaulars største musikalske prosjekt så langt i karrieren. Dette albumet er første del av en albumserie som fortsetter utover året. 

Lars Vaular

 

Selv beskriver Vaular det første albumet som det mørkeste, hardeste og mest sjangermessig rendyrkede han noensinne har laget: "666 ALT e min mest breiale plate ever. Det er her jeg erkjenner at jeg ikke kan rømme fra meg selv, innerst inne er jeg bare en ung heit gateflamme", uttaler han. 

Første single fra albumet, den hardtslående “D D Eg Gjør”, ble ledsaget av en påkostet og bemerkelsesverdig musikkvideo, med høy kjendisfaktor, som ble sluppet nylig. 

Silje Andersen

Silje Andersen

#larsvaular