Back to All Events

Mr. Ping - St.Croix Huset i Fredrikstad

  • St. Croix Huset i Fredrikstad 16 Sankt Croix gate Fredrikstad, Østfold, 1607 Norway (map)

Lørdag 24. oktober  KLOKKA  : 14:00  PRIS: 75 kr  VARIGHET: 30 minutter ALDER
: Passer for barn fra 3-6 år  STED: Lille sal, St.Croix Kjøp billetter her

Mr. Ping

En pingvin og et egg i et landskap av lyder og looper. Hvor kan egget klekkes? Mr. Ping har fått et stort ansvar. Han skal passe 

Mr. Ping St.Croix huset

på et egg, og det må holdes varmt og tørt. Kanskje klekkes en liten pingvin? Et stort ansvar er det i alle fall! Mr. Ping bor i Antarktis. Her er det fryktelig kaldt og masse snø. Enda verre er det at andre dyr kanskje ønsker å få tak i egget hans. Mr. Ping må holde øynene, og ikke minst ørene åpne. Publikum er med på å hjelpe Mr. Ping til et trygt sted hvor han kan klekke egget. 

 

Slagverker Knut Lothe har med seg en stor kasse med lyder til konserten. Kanskje konserten kan inspirere barna til å oppdage nye lyder i nærmiljøet? Knut Lothe er en av Norges mest etterspurte slagverkere. I tillegg til å spille med en rekke band, har han lang erfaring med å skape gode lytteopplevelser for barn og unge. 

KNUT LOTHE Skuespiller, regissør, tekstforfatter og produsent. 

Passer for barn fra 3-6 år 

Arr: St.Croix