Back to All Events

Oktoberfest - Ocean Club


  • Ocean Club 12 Dampskipsbrygga Fredrikstad, Østfold, 1607 Norway (map)
Oktoberfest Ocean Club

Sett av oktoberkvelden til herlig oktoberfest på Ocean Club - fantastisk beliggenhet på bryggepromenaden i Fredrikstad. 

Det er et ekte "oktoberfest-orkester" som står for heidundrende musikk på Ocean Club i kveld, les bare;

 

 

RONALD SHNIPFELGRUBER TYROLERKAPELLE

Oktoberfest Ocean Club Fredrikstad

Oktoberfest er noe av det folkeligste og minst uhøytideligste som finnes. Ikke noe skaper mere stemning enn øl, pølser, allsang og ompamusikk. På Oktoberfest er alle like og det er derfor veldig lett å la seg rive med! Det er disse ingrediensene som har gjort Oktoberfesten i München, som første gang ble arrangert i 1810,til verdens nest største folkefest, kun overgått av karnevalet i Rio.

Ronald Schnipfelgrüber Tyrolerkapelle har i over 30 år underholdt på Oktoberfester rundt i hele landet. Orkesteret har spilt i München under Oktoberfesten og for Prinsen av Bayern på hans slott. Det 9 manns store orkesteret var husorkester under OL på Lillehammer og spilte live på den amerikanske TV kanalen CBS. I år spiller orkesteret på 18 Oktoberfester med tilsammen rundt 25.000 gjester.


#oceanclubfredrikstad           oceanclub.no