Back to All Events

KÅRE WILLOCH – POLITISKE ERINDRINGER - Litteraturhuset i Fredrikstad

KÅRE WILLOCH – POLITISKE ERINDRINGER

 

Tirsdag 20. oktober 2015 / Klokken : 19:00 - 20:30 Pris: 100 / Sal: Egalia 

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstda Billetter

Kåre Willoch er Norges fremste konservative politiker etter andre verdenskrig. Fra 1981 ledet han den første rene høyreregjeringen siden 1928. Som statsminister initierte han en politikk som på en rekke områder førte til varige forandringer av det norske samfunnet. Siden han gikk ut av politikken har han vært en aktiv samfunnsdebattant og har blant annet markert seg som en sterk kritiker av Israel.

Politikkens «grand old man» deler sine tanker og erfaringer med oss i samtale med Frithjof Jacobsen.

Frithjof Jacobsen er journalist og kommentator. Leder for VGs kommentaravdeling, der han har jobbet siden 2007. Forfatter av boken Prosjekt Statsminister (2013) om Erna Solbergs valgkamp i 2013. Kåret til Årets Gullpenn 2015 av Riksmålsforbundet.

Later Event: October 23
Oktoberfest - Ocean Club