Back to All Events

Høstgilder - Hvaler Gjestgiveri og Fredrikstad Motorfabrikk

16.-17.oktober, 23.-24.oktober, 30.-31.oktober: Høstgilder!Dette er og blir vårt kulinariske høydepunkt i året, kveldene hvor vi ikke tar hensyn til noe annet enn de beste råvarene og våre egne høye målsettinger. Interessen for disse kveldene er stor, og 17.oktober og 30.oktober er allerede utsolgt. NB! Begrenset antall plasser!

16.oktober er det Høstgildeåpning på Hvaler, resten av kveldene arrangeres i Fredrikstad på Motorfabrikken. Dere kan kjøpe et helt Høstgilde for dere selv om dere ønsker, dere velger selv om dere da vil ha det på Hvaler eller i Fredrikstad.

KART: Her er Hvaler Gjestgiveri lokale i Fredrikstad Motorfabrikk lokalisert

 

Bestilling til disse kveldene gjøres på: post@hvalergjestgiver.no eller 69378200