Back to All Events

ERLEND LOE OG STINE PILGAARD


Tirsdag 13. oktober 2015
Klokken : 19:00 - 20:30

Pris: 100

Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Få med deg høstens livligste samtale! Med debutbokaMin mor sier høstet Stine Pilgaard strålende kritikker og ble utpekt som en original ny stemme i dansk litteratur. I fjor ble romanen oversatt til norsk av Erlend Loe.


Felles for de to er evnen til å beskrive verden og menneskene i den på en absurd og underfundig måte – med stor varme og et alltid like presist blikk. Som liten satt Pilgaard mye for seg selv og skrev. Hun husker at moren sa: «Snart skriver du vel en bok om meg, jeg er så artig!». Når boka nå finnes på norsk, er gleden ekstra stor: Loe er nemlig superpopulær i Danmark – særlig hos en viss mor og datter.Stine Pilgaard