Back to All Events

Sugar Louise

I flere år har Sugar Louise turnert hele Norge, alltid med en generøs dose godt humør, fengende 3-greps pop-punk og ei bøtte med sponsorseigmenn til publikum. Deres albumdebut “Everything´s Better With Sugar” (2011) ble godt mottatt internasjonalt, og resulterte bl.a. i spalteplass og samleplate i regi av Classic Rock Magazine, opptredener for Little Steven van Zandt, og totalt nesten 60 konserter det året. Alle fra fengselsinstitusjoner til ungdomsklubber, punkforeninger og Frelsesarmeen ville ha gladpunkerne fra Trondheim. Albumslippet i seg selv var også så spektakulært at det endte opp som dokumentarfilm under årets Kosmoramafestival. Sugar Louise gjennomførte nemlig 24 konserter på 24 timer for å markere platedebuten. 

Earlier Event: April 30
Filosoficafé med Lars H. Svendsen
Later Event: May 4
Sykkelritt Østfold 3-dagers