Back to All Events

Phone Joan

Amerikadrømmere kan man lett la seg forlede av, det er fort gjort å gå seg vill i store planer og ville drømmer. Phone Joan visste derimot nøyaktig hvem de gikk til da de satte seg på flyet til Nashville, Tennessee, en by kjent for musikkindustri i ordets rette forstand. En tur som ikke ville vært mulig uten lånte midler fra to av bandets bestemødre og invitasjonen fra Jack Whites skjeggete stjerneprodusent Vance Powell.

Et liveband av Phone Joans kaliber trenger ingen andre for å gjøre det de gjør. Det er heller ingen hemmelighet at bandet i hele sin eksistens har vært en ganske brokete gjeng: De er fire vidt forskjellige musikere som har bestemt seg for å forenes om et felles prosjekt, og det er nettopp dette som gjør dem til et spennende og stormfullt bekjentskap. I grunnen trenger de bare hverandre, men Vance Powell ble den som lyktes med å gjøre bruk av den kapasiteten og bredden som de fire medlemmene i Phone Joan besitter og utnytte de sprikende musikalske referansene til fulle. 

 

Sted: Tivolikjeller’n

Adresse: Storgata 13, 1531 Moss

Earlier Event: April 25
HENNING KVITNES & GUTTA I BANDET
Later Event: April 25
Konsert med Hege Saugstad