Back to All Events

Asbjørn Ribe

Med sitt eget lille akustiske flygel ruller Asbjørn Ribe rundt og inn for å spille solokonserter – eller i trioformat som Asbjørn Ribe & De; med Martin Langlie (Valkyrien Allstars, Odd Nordstoga etc) på trommer/kor og Øystein Frantzvåg (Monica Heldal, El Doom etc) på bass og kor.

Norskspråklig popmusikk, fremført med energi, nerve og samspill. Dette låter ikke som noe annet her til lands.

Albumet ”1400 Ski” med Asbjørn Ribe & De fra 2013, fikk en varm og til tider overveldende respons fra kritikerne. Under er vedlagt en link til hele albumet til lytting/nedlast, samt et skriv, pressebilder, og litt anmeldelser. Håper det faller i smak!

Sted: Tivolikjeller’n

Adresse: Storgata 13, 1531 Moss

Earlier Event: April 12
Tommy Tokyo konsert
Later Event: April 24
Klubbkveld Stand-up Moss