Back to All Events

GL Band

GL Band er et tribute-band fra Østfold som entusiastisk gjenskaper de hornrekke-dominerte låtene som Chicago og Blood Sweat and Tears ble berømt for på 70-tallet.

Grunnleggeren Jan Erik Holm har stablet på beina en ny utgave av bandet fra 1990. Navnet GL står for ”Generation Live”, siden medlemmene kommer fra ulike generasjoner. Besetningen nå er tatt fra Storbandmiljøet i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden. Kompet, trommer, gitar, bass og keyboard gir et fint steady groove. Blåserekken, to trompeter, trombone og saksofon gjør at låtene får sitt originale preg og arrangement, med ledelse av J. E. Holm. Lead vokal og kor fra bandets medlemmer gir bandet vokal trøkk og sammen fremstår bandets ni medlemmer som en sammensveiset gruppe, med fengende låter.

Sted: Glenghuset

Adresse: Dronningens g 34, 1723 Sarpsborg

Earlier Event: April 11
Tommy Steine – Latterlig livredd
Later Event: April 12
The Producers – APPLAUS