Back to All Events

Schæfer og Krast konsert


Hovedbandet Schæfer spiller alternativ folkemusikk, oppfostret med en kulturarv som spenner over både the Beatles, Nine Inch Nails og Chopin. Musikken beveger seg fra det hviskende silkemyke, gjennom et dansbart rytmisk univers, før det finner sitt andre ytterpunkt i kaskader av harmonisk, tung gitarrock. Der den bredbeinte rocken blir et begrep, overlapper Schæfer med estetiske stilbrudd som lener seg mer på åttitallets synthpop, flytende harmonier og gåbortpyntet minimalisme, enn å skru gitarene til elleve. Når behovet for tordenvær melder seg, skrur Schæfer heller gitarene til tolv. Selv om Schæfer ikke er protestrock i ordets klassiske forstand, kan man trygt si at motivasjonen bak bandet er en protest i seg selv.

Sted: Glenghuset

Adresse: Dronningens g 34, 1723 Sarpsborg

Earlier Event: March 7
Lisa Nilsson