Back to All Events

Filosoficafé med Egil "Drillo" Olsen

Vår mest suksessrike fotballtrener gjennom tidene kommer til Sarpsborg og vår Filosoficafé 5. mars. Vi nærmer oss et nytt VM i fotball og i den anledning får vi besøk av Egil Drillo Olsen. Denne kvelden byr han på sin ledelsesfilosofi, men byr også på noen filosofiske tanker om det kommende VM i Brasil. Hvordan motiverer du deg selv og dine medarbeidere til å jobbe sammen, holde ut tunge arbeidsdager og nå målene dere har satt dere? Drillo forteller om strategi, spisskompetanse, lagbygging, identifisering og fornyelse! Og han gir deg en innføring i hvordan du veileder dine ansatte til å yte sitt beste, og til å være stolte av arbeidet sitt. Det er faktisk mulig - du må bare bruke riktig teknikk og strategi!

Sted: Glenghuset

Adresse: Dronningens g 34, 1723 Sarpsborg