Back to All Events

Cacadou

Cacadou startet i 2001 av gamle Hamar-gutter som hadde flyttet til Oslo. I 2006 ga vi ut musikkvideoen “Favourite Time of the Year” (Link til Youtube) med bl.a. Anders Baasmo Christiansen i rollen som Captain Ed. I 2009 slapp vi debutalbummet “At the Depot”. Dette resulterte i mye oppmerksomhet som by:larm-deltakelse, Himmelblå på NRK samt en del radiolister rundt om i landet.I 2010 slapp vi singlen “Geradeaus” og i 2011 kom oppfølgeralbummet “Tall Tales”. Etter disse utgivelsen begynte vi å få nokså mange spillejobber og vi brukte hele 2012 og deler av 2013 på å reise rundt om å spille mest mulig LIVE. Siste halvdel av 2013 gikk med til innspilling av vårt nye album “Your Uncle`s Grave” som ble sluppet torsdag den 9. januar.

Sted: Tivolikjeller’n

Adresse: Storgata 13, 1531 Moss

Earlier Event: March 29
Onkel Tuka - Barnekonsert
Later Event: March 29
Sønnavind