Back to All Events

En kosmisk reise gjennom solsystemet og ut i universet

Norges fremste forsker på solen og solsystemet, Pål Brekke fra Norsk Romsenter, tar oss med på en fantastisk reise ut i solsystemet og til fjerme stjerner . Dette multimediashowet vil ta dere med på en unik kosmisk reise forbi sola og planetene og ut blant eksotiske fjerne galakser, sorte hull, nøytronstjerner og kraftige supernovaer. Spektakulære bilder og filmer fra moderne teleskoper blir vist og med fokus på de unike bildene som romteleskopet Hubble har gitt oss. Kom og se bilder av kolliderende galakser eller eksotiske tåker som fungerer som fødestuer der nye stjerner dannes.

Eller opplev bilder fra universets ytterkant der lyset har reist over 13 milliarder år.

Sted: Egalia

Adresse: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, 1607 Fredrikstad