Back to All Events

Konsert: Kaja Gunnufsen og Bendik

I mars legger Bendik og Kaja Gunnufsen sammen ut på turné med ny singel (Bendik – Slippe, ute 7. Februar på Splendour) og nytt debutalbum (Kaja Gunnufsen – Faen Kaja, ute 7. mars på Brilliance Records) i bagasjen. Turen går innom de fleste store norske byene og med hjelp av Local Heroes kommer artistene sammen til å velge lokale band som får varme opp publikum på de tolv konsertene.
Bak Local Heroes ligger et initiativ og ønske om å sette livespotlighten på ferske, fremadstormende norske band og artister. Local Heroes gir band muligheten til å spille på legendariske scener i sitt eget lokalmiljø, hvor de får verdifull liveerfaring og samtidig får vise seg frem for publikum.
“Både Bendik og Kaja Gunnufsen befinner seg i ekspressfila på vei frem i norsk musikkliv, og det er en fryd å få følge dem videre på ferden opp og frem,” sier prosjektleder for Local Heroes, Julia Pettersen. “De deler også noen fortreffelige kvaliteter – melodiene sitter på første forsøk, tekstene er i en klasse for seg selv og live er de hver for seg en sann fryd, så tenk da bare hvordan dette blir i én samlet konsertpakke.”

Sted: Tivolikjeller’n

Adresse: Storgata 13, 1531 Moss

Earlier Event: March 22
Boller og bøller
Later Event: March 22
Raga Rockers