Back to All Events

Per Øystein Sørensen konsert

Per Øystein Sørensen, som var sanger i FRA LIPPO LIPPI, vil turnere i Norge i 2014. Han er også ledig for event-oppdrag. Per Øystein er fremdeles svært populær i Filippinene, der han spiller i store arenaer. Sørensen har ikke holdt egne konserter på norsk jord siden 1990, da FLL turnerte for siste gang i Norge og Sverige. Han har i denne perioden samarbeidet med internasjonale artister som Paul McCartney, James Burton, Bill Champlin, Lisa Nilsson, Thomas Ledin, Hanne Boel, Carola, Randy Crawford, Richie Sambora (fra Bon Jovi), Secret Garden, Johnny Logan og Ian Hunter, i tillegg til våre hjemlige artister som Bjørn Eidsvåg, Trine Rein, Jahn Teigen, Tor Endresen, Odd Børretzen, Anita Skorgan og Sissel Kyrkjebø m.fl. I 2012 kom det siste solo-albumet, Master of Imperfection, ut i Norge og Filippinene. Per Øystein spiller musikk fra dette albumet i tillegg til de største hitene til Fra Lippo Lippi. Ja, Shouldn’t Have To Be Like That også!

Sted: Glenghuset

Adresse: Dronningens g 34, 1723 Sarpsborg

Earlier Event: March 21
Konsert: Lady Moscow