Back to All Events

Konsert: Lady Moscow

Sirkusrockorkesteret Lady Moscow har begitt seg ut på et prosjekt få andre band med vettet i behold tør nærme seg: å rocke villere enn ethvert elektrisk rockeband – med kun akustiske instrumenter.
Lady Moscow har siden første opptreden sommeren 2007 høstet både oppmerksomhet og lovord fra musikkscener rundt om i landet. Det sjanger-surfende bandet har gjort seg bemerket omkring på de norske scenene med sin populærmusikalske blanding av ulike sjanger og musikalske uttrykk, fremført med en helakustisk besetning bestående av vokal(er), gitar, kontrabass, trekkspill, fiolin, banjo og slagverk. Med musikere med bakgrunn i alt fra klassisk musikk til irsk, folkemusikk og punk, lar LadyMoscows “tomwaitske whiskybalkanjazzrock” seg vanskelig plassere innenfor én musikalsk stilart. Inspirert av både østeuropeisk så vel som norsk folkemusikk, samt blues, pop, bluegrass, rock og americana er Lady Moscows gale kitsch-univers kanskje best beskrevet som folk’n'roll. Bandets energiske sceneshow har fått anmeldere til å strø ærestitler som “Norges råeste liveband,” og har med sin bredbeinte sjangerdans fått publikummere innenlands og utenlands til å danse seg svette gjennom natta.
Lady Moscow har blitt omtalt som “uekte barn av Tom Waits sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap.” Som festivalen Canal Street har beskrevet bandet: Det er sirkus, folkrock og sigøynermusikk sydd sammen med talentfull musisk kvalitet.

Bandet får til stadighet ros for sine energiske liveopptredener, og omtales av flere som Norges beste liveband. Bruce Springsteens saksofonist Jake Clemons var nylig tilstede på en av våre konserter under sitt Norgesopphold sammen med E Street Band, og anbefalte Lady Moscow som et “amazing band” med en egen evne til å engasjere publikum. Clemons ga oss supre tilbakemeldinger på konserten og ikke minst det nye materialet, og laget en video fra konserten, som førte til at bandet blant annet fikk stort oppslag i VG, NRK Sørlandet og diverse andre medier.

Sted: Tivolikjeller’n

Adresse: Storgata 13, 1531 Moss

 

Earlier Event: March 21
SAGA
Later Event: March 21
Per Øystein Sørensen konsert