Back to All Events

Utstilling med Christian Messel og John David Nielsen

Christian Messel - The Voice of Authority. Christian Messel stiller ut et utvalg arbeider fra tidligere produksjoner samt helt nye arbeider i Galleri F 15s 1. etasje. Det som slår en i møte med hans kunst er hvordan han både formidler en fasinasjon for vår vestlige billedtradisjon og dens kvaliteter, samt en refleksiv holdning til denne.

John David Nielsen - Det malte bilde. John David Nielsen er en av de ypperste figurative kunstnerne med et modernistisk islett som vi har her til lands. Hans bilder utstråler en fargeprakt og djervhet i strek og komposisjon samt poengterer mediets egenart som ingen andre kan vise til.

Sted: Galleri F15

Adresse: Alby Gård, Jeløy 1510 Moss 

Earlier Event: March 14
Skambankt
Later Event: March 15
Boller og Bøller