Back to All Events

Konsert: Cars & Calories

Cars & Calories befinner seg, musikalsk sett, et sted midt mellom britisk stadion-rock og amerikansk dance-pop. De opererer med andre ord på kryss og tvers i musikalske landskap som så langt har tradisjon for å være et par varmegrader for hete for kalde Skandinavia. Dette har allikevel ikke stoppet Michael Markussen og Jim André Bergsted (fra Moss og Tønsberg), som i samarbeid med låtskrivere og produsenter fra Sverige, Tyskland og USA, har lansert en musikalsk kraftpakke, med et unorsk uttrykk og hemningsløs energi;

Debutsingelen Runner-Up gikk i høst rett inn på NRK P3 sine spillelister, og ble omtalt som “one of the best debut debut singles in recent memories” av den britiske musikkbloggen MyFizzyPop. Bandet har også høstet lovord fra Scandipop.co.uk, spilletid på amerikanske nettradiostasjoner, i tillegg til å gjøre en vellyket konsertrunde på tampen av fjoråret (både som headlinerer på klubbkvelden Get Dancy! i Oslo og Bergen, og som support for Donkeyboy på Rockefeller).

Cars & Calories er i skrivende stund aktuelle med sin andre singelutgivelse Here, skrevet av Bergsted, Eric Höjdén (fra Kid Down) og Charlie Mason (tekstforfatter for bl.a. Miley Cyrus), og flere utgivelser – og et ellevillt liveshow – står på trappene denne våren.

Sted: Tivolikjeller'n

Adresse: Storgata 13, 1531 Moss

 

Earlier Event: March 14
Shadowsnostalgi på Gleng
Later Event: March 14
Skambankt