Spennende og flotte golfbaner

I nærheten av Østfolds byer finner du relativt nye golfbaner som er unike med sin spesielle beliggenhet i det vakre kyst- og kulturlandskapet. Selv Hvalerøyene ytterst i havgapet mot Skagerak har sin egen vakre golfbane.Med en radius på en time ligger banene så tett at du i ferien kan velge bane alt ettersom hvor du måtte ønske å tilbringe dagen. 

 
 
 

Golf for alle

Golf er hovedsaklig en uteaktivitet som passer for både barn og voksne. En fordel med denne sporten er at man kan spille sammen uansett ferdighetsnivå og alder. Golf ble lenge omtalt som en snobbesport. Kanskje dette stemte en gang i tiden, men i dag er golf i aller høyeste grad en idrett for alle.

Golfbaner i Fredrikstad, Sarpsborg Hvaler
 

Alle golfbanene i Østfold


 

GOLF I FREDRIKSTAD BY

- Spill i herlig landskap omgitt av slott og festninger

 

 

Like utenfor Gamlebyens vollgraver og Kongsten fort ligger det nye golfanlegget til Gamle Fredrikstad Golfklubb. Gamle Fredrikstad Golfklubb finner du ved Gamlebyen i Fredrikstad, kun 10 minutters gange fra sentrum. Her kan du spille golf i herlige omgivelser omgitt av Kongsten fort og festningsbyen i Fredrikstad.

 Det er en par 73 bane med lengde 5985 meter fra hvit tee, 5740 meter fra gul og 4321 meter fra rød.

Anlegget består forøvrig av driving range, treningsområde for nærspill og 9 hull Pay & Play av høy kvalitet. Banen beskrives som en linkspreget parkbane av høy kvalitet med strategisk design, utfordrende greenområder og en del vann i spill.